Verkeersregelaars

Wegwerkzaamheden, tijdelijke wegomleggingen, hijsen van bepaalde objecten, het is een dagelijks terugkerend straatbeeld.

Ongevallen kunnen u als opdrachtgever, buiten de emotionele gevolgen, een enorme financiële aansprakelijkheid opleveren, als uw genomen maatregelen niet in orde zijn.

Indien er werknemers bij betrokken zijn zal ook de arbeidsinspectie een onderzoek instellen.  U moet tenslotte bij bouwwerkzaamheden op of rondom de openbare weg, de veiligheid van uw medewerkers garanderen.

ISX Beveiliging helpt u daar bij. Bij voorkeur adviseren wij u in een vroeg stadium. De flexibiliteit van verkeersregelaars is namelijk hoger, terwijl de kosten vaak lager zijn.

Om het verkeer in goede banen te leiden is een vak apart. De professionele verkeersregelaars van ISX beveiliging zorgen voor een optimale verkeersdoorstroming bij onder andere evenementen en bouwprojecten. In een klein land als Nederland is een goede verkeersdoorstroming een uitdaging. ISX beveiliging levert complete mobiliteitsoplossingen van verkeersplan tot uitvoering.

Alle medewerkers zijn in het bezit van het BRL 9101 certificaat, zodat ze bevoegd zijn om afzettingen te plaatsen en te beheren. Daarnaast beschikken zij desgewenst over een VCA, BHV certificaat. Naast het veilig regelen van het verkeer, onderscheiden onze verkeersregelaars zich door hun dienstverlenende uitstraling, hun kennis, hulpvaardigheid en goede communicatieve vaardigheden. Op die manier fungeren de verkeersregelaars van ISX beveiliging als uw visitekaartje. Welke oplossing u ook kiest, wij regelen het voor u.

 Wilt u meer weten over ISX beveiliging? Neem dan contact met ons op via 020 – 453 8123 (24/7 bereikbaar) of vul het contactformulier in.