De politie van Shanghai heeft videobeelden vrijgegeven van een mislukte inbraak. Meestal zijn dit soort bewakingsvideo’s vrij voorspelbaar, maar dit keer krijgt de inbraak een bizarre wending:

Het onfortuinlijke tweetal wordt op internet ‘het domste duo ooit’ genoemd.

Ook de politie doet een duit in het zakje met de opmerking: “Als alle dieven op deze manier zouden handelen, zouden wij geen overuren moeten maken”.

Bewusteloos Op de video is te zien hoe twee mannen ’s nachts hun slag proberen te slaan, door met bakstenen de ruiten van een gebouw in te gooien. Maar het gaat gelijk al mis.

Een van de inbrekers gooit een baksteen tegen het hoofd van zijn metgezel, die bewusteloos op de grond valt en vervolgens weggesleept moet worden.

Het is niet bekend hoe het nu met de inbrekers gaat.

Bron: NOS

Bron:Flabber.nl

Natuurlijk komen wij dit soort boeven niet heel vaak tegen maar het ingooien van een raam is wel een heel veel gebruikte methode van inbrekers om een huis of bedrijf binnen te komen.

Na aankomst van een beveiligings beambte wordt natuurlijk alles keurig afgedicht, we zien wel vaak dat een inbrekers na een paar dagen t/m een paar weken laten terug komen om de nieuw gekochte  tv/ computer en laptops gestolen weer op te halen.