We staan 24/7/365 klaar voor U! 

Alarmopvolging

Het is niemand ontgaan dat het aantal inbraken blijft stijgen. ISX  Beveiliging is groot geworden door de snelle alarmopvolging van diverse soorten alarmen in de regio groot Amsterdam. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we voor ruim 2000 particulieren, maar ook voor diverse bedrijven, in de regio groot Amsterdam 24 uur per dag  (ons werkgebied is voornamelijk in de driehoek van Hoofddorp, Amsterdam en Vinkeveen en alle woonplaatsen daar tussen) de alarmopvolging verzorgen en waar nodig ook zorgen voor de afhandeling bij een rake melding (wachten op politie, zorgen voor afdichting en eventueel contact met verzekering).

Collectieve beveiliging

Ook zijn er samen met Buurt Preventie Verenigingen initiatieven ontwikkeld om ISX Beveiliging ’s avonds, ’s nachts en in het weekend door de wijk te laten rijden. Van deze vorm van collectieve beveiliging gaat een sterk preventieve werking uit. Immers een aantal maal worden wij rijdend door de wijk gesignaleerd op wisselende tijden. Onze medewerkers zijn erop getraind om verandering te signaleren en daarop te handelen. 

Evenementen beveiliging

Er zijn situaties waarop u tijdelijk extra beveiliging wenst, denk aan verbouwingen, vakanties, feesten/partijen, maar ook begrafenissen. Ook in deze situaties kunt u ISX Beveiliging inschakelen om een extra oogje in het zeil te houden en waar nodig handelend op te treden. U kunt hierbij denken aan het lopen van extra controle rondes, maar ook aan de inzet van een beveiligingsmedewerker op het object zelf.

Sleutelbeheer

Zijn wij sleutelhouder van uw pand dan staan dan ook zo geregistreerd bij de hulpdiensten (ambulance, brandweer en politie). Dit betekent dat wij hen zonder schade aan uw pand kunnen binnenlaten in geval van calamiteiten. 
Maar is ook erg handig voor de momenten dat u zich heeft buitengesloten.

Vakantie service

Wanneer u gedurende uw vakantie c.q. afwezigheid uw buren of familie niet wilt belasten met het legen van de brievenbus en/of het aan de weg zetten en weer binnenzetten van de kliko’s kunnen wij dat ook voor u verzorgen. Ook zorgen we ervoor dat uw woning bewoont lijkt door de lampen aan en uit te doen en de gordijnen net even anders als gisteren te sluiten

Begrafenis- en bruiloft bewaking

We lezen het steeds vaker in de krant: inbrekers die toeslaan tijdens een begrafenis of bruiloft.  

Familieberichten in de krant zijn uitnodigingen voor inbrekers. Zij weten hierdoor immers precies wanneer het huis van de nabestaande een paar uur onbewoond is. En dat van de buren. Kortom: de halve straat leeg en inbrekers kunnen in alle rust toeslaan.