24 uur per dag, 7 dagen per week 

Snelle alarmopvolging

Wat kunnen wij voor U doen

Een Alarmmelding komt altijd ongelegen, niet alleen op feestdagen maar tijdens de vakantie, voetbalwedstrijden en verjaardagen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de avond-nacht, waarin uzelf of uw personeel moet belasten om naar uw locatie te gaan voor een alarm dat afgaat?

Ongemak op onplezierige tijdstippen en risico voor eigen veiligheid worden op deze manier voorkomen. ISX verzorgt 24 uur per dag de alarmopvolging en rijden actief op uw meldingen. Wij gaan pas weg als uw pand/woning weer beveiligd is en laten deze nooit onbeveiligd achter. Wij werk voor zowel particulier als MKB bedrijf ISX  = Het professionele waarschuwadres // Dienstbaar en zichtbaar betrokken.

ISX Beveiliging

is goedgekeurd door het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder nummer ND1219 en beschikt over de erkenning van Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB)

Comfort

Als middelgroot bedrijf streven wij naar een persoonlijke aanpak waarbij er genoeg ruimte is voor een individuele inbreng van iedere klant, zowel particulier als zakelijk.

Ons werkgebied

Wij werken in de regio

  • Amsterdam e.o.
  • Schiphol/Hoofddorp
  • Volendam / Edam 
  • Almere

24/7 Bij onraad bellen

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen Vragen of hulp nodig? Bel 020-453 81 23, kijk bij de veelgestelde vragen of WhatsApp ons op 06-52468193