Loading...

Onbehoorlijke, slecht geklede en onderuitgezakte receptiemedewerkers, kan uw onderneming een slechte reputatie opleveren. De eerste indruk is nog altijd de beste !

De professionele en klantvriendelijke ontvangst van uw klanten, welke uw onderneming bezoeken en als meest waardevol mag betitelen, is van zeer groot belang.

Onze samenleving wordt steeds meer “digitaal” en tijd is een steeds belangrijk wordende factor. Menselijk contact wordt echter steeds schaarser. Daarom is het van belang om bij het bezoek van uw gast, de ontvangst van waarde te laten zijn.

ISX beveiliging heeft zeer representatieve “security hostesses/hosts” beschikbaar en hebben het grote voordeel dat de door ons geselecteerde gastvrouwen/gastheren tevens in het bezit zijn van een beveiligingsdiploma. Dit houdt onder andere in dat zij adequaat en handelend optreden bij gevaar voor u, uw bezoekers en uw onderneming en bij een eventuele calamiteit. Daarnaast beschikken zij desgewenst over een EHBO, VCA, BHV certificaat.

De door ISX beveiliging geselecteerde kandidaten, zullen eerst aan u als opdrachtgever worden voorgesteld.

Door het uitbesteden van de receptiediensten kiezen bedrijven voor een langdurige, professionele bezetting. Omdat elke organisatie anders is, zijn de wensen en behoeften van de klant altijd de basis voor een oplossing op maat. Wij verzorgen het gehele traject: van opstartfase tot uitvoering en evaluatie tijdens de dienstverlening.

Met onze beproefde selectieprocedure vinden we kandidaten die zeer dienstverlenend en uitermate representatief zijn. Vervolgens ontwikkelen we hun talenten met interne trainingen. Denk hierbij aan onderwerpen als gastgericht omgaan met lastige situaties en agressie, houding en gedrag, styling en presentatie, en klachtenmanagement. De bedrijfskleding stemmen wij, in overleg met u, passend af bij de uitstraling en cultuur van uw bedrijf.

ISX beveiliging security hostessen/hosts zijn energiek, flexibel en pragmatisch ingesteld, zij kunnen snel schakelen en zijn zeer stressbestendig.

Wilt u meer weten over ISX beveiliging? Neem dan contact met ons op via 020 – 453 8123 (24/7 bereikbaar) of vul het contactformulier in.

[/vc_row]

Blog berichten

Neem contact op met mij

Blog berichten

Neem contact op met mij

[/vc_row]
Open chat
Heeft u vragen over ISX of onze diensten? Wij helpen u graag verder!
Heeft u een vraag? Stuur ons een Whatsapp bericht.
Powered by