Loading...

Bedrijfsbeveiliging Het beveiligen van bedrijven vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid.

Snelle alarmopvolging

ISX verzorgt 24 uur per dag de alarmopvolging en rijden actief op uw meldingen. Wij gaan pas weg als uw pand/woning weer beveiligd is en laten deze nooit onbeveiligd achter. Wij werk voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers

Brand- en Sluitronden

Deze ronde dient ter voorkoming van inbraakgevoelige en brandgevaarlijke situaties. Nadat de laatste medewerker het pand heeft verlaten, controleren de locatie, sluiten ramen en deuren en schakelen het alarmsysteem in.

Controle Ronden

Controleronden vinden plaats op vaste of desgewenst op onregelmatige tijden. Onze surveillance medewerkers zijn erop gericht vandalisme, inbraak, brand en andere schade te voorkomen of te beperken.

Controle Ronden

Wij rapporteren altijd. Treffen we bijzonderheden aan tijdens de mobiele surveillance ontvangt u van ons een digitaal rapport via de mail. Zijn er bijzonderheden die niet kunnen wachten dan bellen we natuurlijk direct.

ISX Bedrijfsbeveiliging

Objectbeveiliging omvat een totaalpakket van diverse taken. Dit kan variëren van receptiediensten, portiers diensten, brand-, sluitronden en visitatie tot alarmcentrale-diensten en het preventief aanwezig zijn in en rondom het object. Het uiteindelijke doel is dat alle taken een sluitend geheel vormen. Dan pas kan gesproken worden van totale objectbeveiliging, waarbij het verlenen van service als vanzelfsprekend wordt gezien.

Om dit totaalpakket van taken te waarborgen dient er alvorens wij de werkzaamheden op starten een duidelijk plan opgesteld te zijn tussen de opdrachtgever en ISX Beveiliging. Omdat een dergelijk pakket van taken per bedrijfsvorm sterk kan verschillen is een persoonlijke en individuele aanpak als vanzelfsprekend voor ons. Wanneer u uw objectbeveiliging wilt laten ondersteunen door middel van camerabewaking op afstand, kunnen wij u ook uiteraard van dienst zijn.

Een warm welkom

In veel bedrijven is het dagelijks een komen en gaan van mensen. Als bedrijf wilt u ongenode gasten buiten houden. Onze beveiligers combineren een vriendelijk ontvangst met een strikt toezicht op de beveiliging en controle op de bezoekersregistratie.

Brand- en sluitrondes

Wanneer alle medewerkers naar huis zijn controleert de ISX objectbeveiliger het bedrijfspand en buitenterrein. Deze controleert of ramen en deuren zijn afgesloten, handelt preventief op (brand)gevaarlijke situaties, schakelt verlichting uit en activeert het (brand)alarm.

Paraat bij incidenten

Als er (alarm)melding of incident is tijdens de dienst gaat onze beambte op onderzoek uit. De beveiligingsbeambten zijn gewend om snel te schakelen en te handelen wanneer er onveilige situaties voordoen.

EHBO / BHV

Onze medewerkers zijn getrainde EHBO-ers en BHV-ers

Hij of zij kan de spil zijn in het totale preventie- en calamiteitenplan van uw onderneming.

Receptie taken

De beambte meer dan een beveiliger hij of zij is de aanwezige gastheer- of vrouw achter de receptiedesk en is gelijk hét visitekaartje van uw bedrijf. Dat is de reden dat veel bedrijven ons inschakelen voor een professionele bezetting van de front-office

Bedrijfsbeveiliging op maat

Beveiliging is maatwerk. Geen enkel object of pand is hetzelfde, daarom wordt na een uitgebreide inventarisatie een beveiligingsaanpak op maat aangeboden. Helemaal toegespitst op uw organisatie, maatwerk dus.

Werkgebied

De doelstelling van ISX is minimaal 1 surveillance auto in de buurt te hebben, deze auto mag zich maximaal bevinden in een straal van 15 minuten van een te door ons te bewaken object.

Op speciale “drukke” dagen zoals Koningsdag, Kerstavond, Oudjaarsavond, Nieuwjaarsnacht en luilak is er we een dubbele bezetting op de alarmauto’s en zetten we extra auto’s op de weg.

U kunt de ISX Beveiliging  tegen komen in: Amstelveen, Amsterdam, Aalsmeer, Badhoevedorp, De kwakel, Diemen, Duivendrecht, Halfweg, Hoofddorp, Lijnden, Mijdrecht, Uithoorn, Oudemeer, Schiphol(rijk), Rijsenhout, Nieuw Vennep, Vinkeveen, Wilnis en Zwanenburg.

Waarom surveillancediensten van ISX

Door uw beveiliging aan de mobiele surveillancedienst van ISX beveiliging en bewaking uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop zorgen. Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, weten de mobiele surveillanten precies wat zij in uiteenlopende situaties moeten doen en hoeft u bij calamiteiten uw bed niet uit.

Steeds vaker zijn industrieterreinen, winkelcentra en woonwijken het doelwit van inbrekers en vandalen. Het doel van de mobiele surveillance is het voorkomen en terug dringen van criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en het creëren van een veilig gevoel.

Zo verzorgt de mobiele surveillant onder meer open- en sluitrondes van uw bedrijfspand en eventueel aanvullende controlerondes. Daarnaast wordt mobiele surveillance vaak ingezet voor collectieve beveiliging op bedrijventerreinen of in woonwijken.


Blog berichten

Neem contact op met mij

[/vc_row]

Open chat
Heeft u vragen over ISX of onze diensten? Wij helpen u graag verder!
Heeft u een vraag? Stuur ons een Whatsapp bericht.
Powered by