Loading...

ISX Servicecentrale en Meldkamerdiensten Professioneel, accuraat en persoonlijk betrokken

Onze 24/7 Meldkamer

Bij onze meldkamer verwerken we alarmmeldingen van uw alarm- en/of camerasysteem. Naar gelang het type alarmmelding nemen we direct actie.

Alles onder 1 dak

Snelle, professionele opvolging na of zelfs voor een (alarm)melding. Om uw optimale veiligheid te garanderen, kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week een beroep doen op meldkamer

Onze techniek kan

Wij kunnen meldingen ontvangen van alle gerenommeerde alarm- en camerasystemen. Dit zowel analoog als via internet (voip, IP) en Chiron IP Converters.

Alarmopvolging

Bij een inbraak-, overval-, sabotage- of  brandmelding is snel en adequaat handelen van essentieel belang.  Onze surveillancedienst gaat op de locatie kijken. Bij bijzonderheden bellen U of andere opgegeven contactpersonen.

ISX Servicecentrale en Meldkamerdiensten Met onze eigen meldkamer als kloppend hart biedt ISX Beveiliging een totaalservice in alarmering en opvolging.
Wij bieden het complete pakket van cameratoezicht tot track and trace en van teleservice tot persoonsalarmering.

Meldkamer ISX

Uw woning of/en bedrijf wordt 24 uur per dag bewaakt. Wij kunnen meldingen ontvangen van alle gerenommeerde merken zoals Risco, Aritech (UTC), Alphatronics, Galaxy, ajax etc.
Dit zowel analoog, digitaal als via internet voip/IP).

Telefoon- en storingsservice

Onze medewerkers nemen voor U de telefoon op (met Uw bedrijfsnaam!) en noteren de gegevens van de beller, zodat kunt terug kan bellen wanneer het uitkomt. ook voor 24/7 storingsdiensten

Camera-/videobewaking

Bij een bewegingsmelding ontvangt de beelden van uw camerasysteem. Hierdoor kan er direct door een medewerker beoordeeld worden of er sprake is van een daadwerkelijke inbraak-, brand- of overvalmelding.

ISX Safe

Persoonsalarmering betekent overal 24/7 hulp binnen handbereik.  Een noodzender en aansluiting op onze meldkamer van ISX Beveiliging staat 100% betrouwbaarheid.

Wekservice en Uursmeldingen

We bellen uw medewerkers wakker als ze op tijd moeten zijn of die alleen werk uitvoeren en zich moeten aan- en afmelden en tijdens hun werkzaamheden elk uur moeten melden dan bent U bij ons aan het juiste adres.

Flexibel

Zit U met een ander vraagstuk op het gebied van meldkamerdiensten. Door onze flexibiliteit kunnen wij alle soorten van dienstverlening implementeren binnen onze servicecentrale/meldkamer.

Over Ons

ISX heeft een eigen 24 / 7 bemande servicecentrale. Onze servicecentrale voert meldkamerdiensten uit voor particuliere, bedrijven, gemeenten en organisaties die medewerkers aan het werk hebben buiten kantooruren of indien er helemaal geen centraal meldpunt voor de medewerkers aanwezig is. Ook kunt U bij de servicecentrale terecht voor o.a.  het uitvoeren van telefoonservice, bereikbaarheidsdiensten, wekservice, meldpunt “lone workers”

De gebruikers van onze dienstverlening is ervan bewust dat onze dienstverlening geen PAC (Particuliere Alarm Centrale) is.

Heeft u wel een gecertificeerde aansluiting op een Particuliere Alarmcentrale nodig voor bijvoorbeeld de verzekering dan kunnen wij u hierbij natuurlijk ook helpen.

Waarom kiezen voor de ISX Meldkamer

Bent u met uw alarmsysteem aangesloten bij ISX Meldkamer, dan weet u zeker dat er altijd adequaat wordt omgegaan met alarmmeldingen. Uw veiligheid is in vakbekwame handen. Dat geeft rust.

Onze meldkamertechniek kan bijna alle merken alarmsystemen ontvangen.

Blog berichten

Neem contact op met mij

[/vc_row]

Open chat
Heeft u vragen over ISX of onze diensten? Wij helpen u graag verder!
Heeft u een vraag? Stuur ons een Whatsapp bericht.
Powered by