Camerabewaking is een goede manier om criminaliteit tegen te gaan. Het beste effect bereikt u echter als er ook daadwerkelijk iemand permanent de beelden in de gaten houdt. Zo kan er direct actie worden ondernomen als er zich ongewenst situaties voordoen.

ISX beveiliging is een beveiligingsbedrijf dat zich gespecialiseerd in mobiele surveillance diensten. Bij een calamiteit sturen we een surveillant aan die op de locatie gaat kijken. Onze gemiddelde aanrijdtijd ligt tussen de 15 en 20 minuten. Natuurlijk willen we zo snel mogelijk weten wat er loos is op de locatie

In de afgelopen jaren hebben we gezien dat de camera en internet techniek deze oplossing heeft.

Onze werkwijze bij Live View

We sluiten uw slimme camera’s aan op onze meldkamer. De meldkamermedewerker kijkt live mee of ziet bij een camera alarm iets loos is. Hierna stuurt de meldkamer medewerker een surveillant en eventueel een hulpdienst zoals politie of brandweer aan.

Bij calamiteiten kunnen we politie direct dmv liveview laten meekijken. De surveillant gaat onderweg om te kijken wat er loos is en toegang te verlenen aan de politie. Vaak zien we de voorbereiding handelingen en verdachte omstandigheden al aankomen. De surveillance en politie zijn dan al aanwezig voordat de daadwerkelijke inbraak plaats vind.

Onze werkwijze bij Camera alarm verificatie

Wanneer er op een specifieke camera of alarmsysteem een melding is dan verschijnt er bij de meldkamer medewerker een popup. In het scherm de medewerker bekijkt en beoordeeld de beelden. Afhankelijk wat er te zien is besluit de meldkamer medewerker dan of er live gekeken moet worden of er een surveillant naar de locatie moet om polshoogte te nemen. Ook nu kan de politie weer ter assistentie worden ingelicht en kan meekijken wanneer gewenst

Kosten

Live view

  • 22:00 – 06:00 uur live Cameratoezicht  € 79,00 per camera, per maand;
  • 20:00 – 06:00 uur live Cameratoezicht  € 99,00 per camera, per maand;
  • 24/7 live Cameratoezicht 197,50 per camera, per maand;

Camera alarm verificatie

  • 24/7 alarmverificatie 25,00 per camera, per maand.
  • Bij alarmmelding €29,00 op basis van eerste 15 minuten meekijken.

Uitruk Mobiele Surveillance

  • Keyholding € 365,00 per jaar per locatie*
  • Uitruk €79,00 eerste 45 minuten**;
  • daarna bij uitloop per 15 minuten € 29,00 indien nodig.

Na de afhandeling van de alarmen ontvangt u altijd een digitale rapportage waarbij we schermafdrukken meesturen. Natuurlijk  slaan we bij calamiteiten de beelden bij ons op de server op voor de bewijslast.

*Kiest u voor de combinatie surveillance en videomonitoring dan betaald u geen kosten voor keyholding van de mobiele surveillance. ** De tijdsknop van de mobiele surveillant beginnen pas vanaf het moment aanwezig op de locatie, dus geen voorrijd kosten.

Bel me terug over camerabewaking