Je alarmopvolging uitbesteden?

Altijd snelle alarmopvolging door ISX Beveiliging
24/7 Stand-by voor jouw alarmopvolging 

Wij ontzorgen jou volledig voor een vast tarief per maand
 • 24/7 Alarmopvolging

   Snelle alarmopvolging bij brand, inbraak, storingen of andere meldingen 24 uur per dag, 7 dagen per week

   

 • Wij zorgen voor verificatie van alarm meldingen

  Personeel, familie en vrienden lopen geen onnodig risico 

ALARMOPVOLGING = EEN GOED IDEE

Voordelen van je alarmopvolging uitbesteden aan ons

Zoek je een goede alarmopvolger? Wil je jouw beveiliging uitbesteden? Dan ben je aan het juiste adres. Wij zijn alarmcentrale en techniek onafhankelijk en in staat om een snelle verificatie van alarmmeldingen te verzorgen tegen scherpe tarieven.

Midden in de nacht gewekt worden voor een alarm daar heb je vast geen zin in. 

Al helemaal niet voor een melding in het bedrijf. Als je ervoor kiest om zelf de meldingen af te handelen bestaat de kans dat je in het ergste geval meerdere keren per nacht naar je bedrijf toe moet rijden om te reageren op een melding.

Door deze meldingen over te laten aan onze beveiligers hoeft u zich niet druk te maken over de meldingen. Zo weet u zeker dat de meldingen vakkundig worden afgehandeld en u op de hoogte gebracht wordt van de bevindingen.

 • 1

  Voordelen van je alarmopvolging uitbesteden aan ons

   Zoek je een goede alarmopvolger? Wil je jouw beveiliging uitbesteden? Dan ben je aan het juiste adres. Wij zijn alarmcentrale en techniek onafhankelijk en in staat om een snelle verificatie van alarmmeldingen te verzorgen tegen scherpe tarieven.

  Midden in de nacht gewekt worden voor een alarm daar heb je vast geen zin in. 

  Al helemaal niet voor een melding in het bedrijf.

  Als je ervoor kiest om zelf de meldingen af te handelen bestaat de kans dat je in het ergste geval meerdere keren per nacht naar je bedrijf toe moet rijden om te reageren op een melding. 

  Door deze meldingen over te laten aan onze beveiligers hoeft u zich niet druk te maken over de meldingen. Zo weet u zeker dat de meldingen vakkundig worden afgehandeld en u op de hoogte gebracht wordt van de bevindingen.

  ALarmopvolging
 • 2

  Wat als het alarm afgaat

   

  Een combinatie van een alarmsysteem en snelle alarmopvolging door ISX Beveiliging is de beste maatregel bij brand, inbraak, storingen of andere meldingen 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  Als je het alarm hebt ingeschakeld dan ben je in de meeste gevallen niet thuis, misschien ben je aan het werk, zit je net in een restaurant lekker te eten of geniet je van een welverdiende vakantie.

  Als je thuis bent en het alarm gaat af midden in de nacht zal je worden gewekt door de sirene of krijg je telefoontje van de alarmcentrale.

  De verwachting is dat je dan gaat kijken waarom het alarm is afgegaan.

  Je kunt natuurlijk altijd een buurman, een vriend of een familielid vragen om te gaan kijken, maar alarmopvolging is nooit geheel risicoloos. Wat gebeurt er als het geen loos alarm is, maar wat als wel is wel ingebroken of er is brand.

  “Geef inbrekers GEEN kans”

  Laat daarom de afhandeling van (alarm) meldingen over aan ISX Beveiliging.

  Zo weet je zeker dat alle meldingen vakkundig worden afgehandeld.

  Onze alarmopvolging werkt daarnaast preventief omdat inbrekers door de aanwezigheid van stickers op uw ramen en deuren kunnen zien dat wij naar uw woning komen bij een alarmmelding.

  Bel bij onraad
 • 3

  Een geruststellend idee!

  ISX Beveiliging is al jarenlang actief als specialist op het gebied van alarmopvolging in de regio groot Amsterdam. Wij hebben in deze tijd ons specialisme steeds verder uitgebreid waardoor we inmiddels op vrijwel alle soorten meldingen rijden die technisch door je of onze alarm- of servicecentrale worden doorgegeven.

  Met de alarmopvolging van ISX alarmopvolging gaat er een goed opgeleide surveillant van de mobiele surveillance bij uw pand kijken. 

  ALarmopvolging havens ISPS
 • 4

  Alarmopvolging wanneer jij dat wilt

   

  We zijn een professioneel waarschuwadres, je bepaalt in het actieplan wanneer wij in actie moeten komen.

  Dit doen we door middel van de bellijst. Wij zijn 24/7 beschikbaar en kunnen als eerste worden ingelicht, maar het is denkbaar dat je binnen bepaalde tijdsgebieden liever zelf eerst ingelicht wil worden.

  We kunnen ook als 2e, 3e of 4e waarschuwadres op de bellijst bij de alarmcentrale staan.

  Wanneer en om welke reden wij worden aangestuurd is helemaal afhankelijk van jouw wensen.

  Adhoc
 • 5

  En dan gaat het alarm af..

   

  Na ontvangst van een (alarm)melding via de alarmcentrale, gaan de onze medewerkers van surveillancedienst direct naar je woning of bedrijf om te onderzoeken naar de oorzaak van het alarm. 

  In het geval van een geverifieerde inbraak- of een overvalmelding zal in de meeste gevallen ook de politie worden aangestuurd om naar de locatie te gaan. 

  Alleen bij daadwerkelijke calamiteiten van ernstige aard worden de opgegeven waarschuwadressen of contactpersonen gewaarschuwd.

  De responstijd die gemiddeld nodig is om na ontvangst van de melding ter plaatse te zijn, bedraagt 15 minuten.

  Na ons bezoek  ontvang je een duidelijke rapportage ontvangt met de geconstateerde bijzonderheden.

 • 6

  Kennis van alle merken en modellen alarmsystemen

   

  We ondersteunen alle merken alarmsystemen.  Heb je een alarmsysteem  van bijvoorbeeld Ajax, Risco, Unii, ATS of SPC etc.? Dan kunnen wij werken met deze systemen Zoniet dan leren we heel snel. 

  ISX is alarmcentrale onafhankelijk en kunnen alarmmeldingen ontvangen van alle meldkamers en alarmcentrales. We zorgen dat de protocollen, bellijsten en actieplannen bekend zijn.

  We melden ons aan als professioneel waarschuwadres bij jouw favoriete alarmcentrale, bij een alarmmelding zullen we volgens de bellijst in actie komen.

  We zijn een professioneel waarschuw adres jij bepaalt wanneer wij in actie moeten komen.

  Dit doen we door middel van de bellijst. Wij zijn 24/7 beschikbaar en kunnen als eerste worden ingelicht maar ook als 2e, 3e of 4e waarschuwadres.

  Wanneer wij de melding ontvangen gaan we op de locatie kijken wat het alarm heeft veroorzaakt.

  Alarmopvolging nodig?